MALZEMELER
1 kg taze Fasulye
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
1/2 çay bardağı pirinç
1/2 çay bardağı Zeytinyağı
2 çay bardağı su
Tuz, karabiber
YAPILIŞI
Fasulyeleri ayıklayın ve 3-4 cm uzunluğunda kesip, 10 dakika suyunu bırakıp çekene kadar pişirin
Geniş bir tencereye zeytinyağını ısıtıp soğan ve sarımsakları pembeleşene kadar kavurun. Fasulyeleri süzüp ilave edin. 20-25 dakika karıştırarak kavurun, pirinci ilave edin, su, tuz ve karabiberi ilave edip tencerenin kapağını kapatın kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. AFİYET OLSUN
Geniş bir tencereye zeytinyağını ısıtıp soğan ve sarımsakları pembeleşene kadar kavurun. Fasulyeleri süzüp ilave edin. 20-25 dakika karıştırarak kavurun, pirinci ilave edin, su, tuz ve karabiberi ilave edip tencerenin kapağını kapatın kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. AFİYET OLSUN
güzel bir tarif :)
YanıtlaSilmerhaba Ayşe aramıza hoşgeldin :) banada beklerim takipleşelim sevgilerimle :)
tabiki canım teşekkür ederim sevgiler
Silmerhabalar..
YanıtlaSilyorumunuz için teşekkür ederim her zaman beklerim..
sevgiler..
çok teşekkür ederim sevgiler
SilHiç denemedim ben bu yemeği.Birbirimizden ne kadar çok değişik tarifler öğreniyoruz.Eline sağlık , blog dünyasına hoşgeldin
YanıtlaSilteşekkür ederim sevgiler:)
YanıtlaSilEline sağlık Ayşecim değişik bir yemek ama çok hoş görünüyor:)
YanıtlaSilTEŞEKKÜRLER ELİFÇİĞİM SEVGİLER
YanıtlaSil