MALZEMELER
2 Paket kakaolu büsküvi
1 paket krem şanti
3 su bardağı süt
2 adet muz
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
ÇİKOLATA SOSU
2 su bardağı süt
6 kaşık şeker
2 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı nişasta
YAPILIŞI
1 kutudan çıkan 2 paket krem şantiyi 2 bardak soğuk süt ile mikserle iyice çırpın. dikdörtgen veya kare borcam tepsisine sütle ıslattığınız büsküvileri bir sıra dizin üzerine krem şanti sürüp dözülmüş cevizi serpin üzerine bir kat daha sütle ıslattığınız büsküvileri dizin krem şanti sürdükten sonra ince dilimlediğiniz muzları krem şantinin üzerine sık bir şekilde sıralayın yine 3 kat olarak ıslatılmış büsküvileri dizip krem şanti sürün, buzdolabında soğumaya bırakın, bir kaba çikolata sosu malzemelerini koyup pişene kadar karıştırın koyu kıvama gelince ocaktan alın başka bir kaba boşaltıp iyice soğuduktan sonra pastanın üzerine dökün soğuyunca servis yapın AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder